Neem contact op

Thumb-Sm.jpg

Het Internet of Things (IoT) blijft groeien en beïnvloedt in toenemende mate alle sectoren van het bedrijfsleven, de overheid en ons privéleven. Het gestaag groeiende ecosysteem van IoT heeft tot nu toe wereldwijd een ware explosie aan oplossingen en toepassingen opgeleverd. De centrale pijler van dit steeds verder groeiende IoT-landschap zijn de onderliggende platformen. Gelet op de miljarden apparaten en diensten die naar verwachting in de komende jaren via het IoT verbonden gaan worden, moet er ook een krachtige infrastructuur liggen. Hoe vindt u een platform dat voor uw bedrijf geschikt is?

Het T-Systems rapport “Belangrijkste overwegingen voor uw IoT-ecosysteem” bevat een Gartner onderzoek naar het ontwerp van nieuwe diensten voor IoT-platformen en bekijkt wat zakelijke besluitvormers moeten weten als ze hun toekomstige IoT-strategie plannen. 

Vul het formulier in en download het rapport gratis.

Gartner is a registered trademark and service mark of Gartner Inc and/or its affiliates in the US and internationally and is used herein with permission. All rights reserved. Gartner, Market Insight: Designing New IoT Services for IoT Platforms Becomes a Priority, Emil Berthelsen, 19 July 2017