Neem contact op

Hoe maak je met digitale innovatie het zakelijke- en privéleven van mensen efficiënter, eenvoudiger en slimmer? Van verbonden boilers, machine learning met beroemde schilders, tot slimme gebouwen en bruggen: het innovatie- en expertisecentrum van T-Systems in Utrecht brengt volop inspiratie over wat nu al mogelijk is met digitalisering.

In het innovatie- en expertisecentrum van T-Systems zie je meer dan 20 praktijkvoorbeelden van digitale innovatie. Je ziet bijvoorbeeld hoe we machine learning hebben toegepast op beroemde schilders zoals Picasso en Monet. Maar ook hoe we samen met onze partners ervoor hebben gezorgd dat Eneco met zijn connected boiler een oplossing heeft gevonden om slimmer om te gaan met energie op zonnige en winderige dagen. Kortom; maak met concrete praktijkgerichte use cases kennis met de wereld van digitale innovatie.

Je ziet en ervaart wat digitalisering voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van:

  • Smart Home
  • Smart Buildings
  • Smart Factories
  • Smart Logistics
  • Smart Retail
  • Smart City
  • Machine Learning

Leer voor jouw volgende innovatie
Wat is er nodig om innovaties succesvol, schaalbaar en veilig te realiseren? Hoe voorkom je dat digitale innovaties stoppen na een pilot? Het innovatie- en expertisecentrum van T-Systems toont welke bouwstenen je nodig hebt en welke expertise noodzakelijk is. In het innovatie- en expertisecentrum hoor je ook de verhalen van de mensen en de organisaties die de innovaties ontwikkelden. Wat was hun aanpak en welke lessen zijn geleerd?

Bezoek het innovatie- en expertisecentrum van T-Systems
Wat biedt een bezoek aan het innovatie- en expertisecentrum van T-Systems? Van een rondleiding tot ontmoetingen met experts en peers van andere bedrijven tijdens bijeenkomsten: T-Systems toont je de toekomst van innovatie. De experts van T-Systems tonen de praktijkvoorbeelden, ze vertellen de verhalen van de mensen die innovatie implementeerden en beantwoorden je vragen.De experts van T-Systems bespreken graag met jou de uitdagingen en ideeën voor innovatie bij je organisatie. Met een gesprek, een workshop of een digital friday. T-Systems verbindt innovators.

Bezoek het innovatie- en expertisecentrum en ontdek zelf waarom al vele bezoekers ons na afloop zeiden: "Ik wist niet dat dit allemaal mogelijk was"

Kom alleen of met je team
Benieuwd? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.